2 tanker om “VIDEO – Heftig vår-termikk i Heidal, Norway, 8-april-2013

  1. Jeg kan opplyse att vi var 4 som startet nesten samtidig, 3 av oss fikk tak i denne bobla og eg var den laveste. Fant liksom ikke kjerna helt, så lå nok i overgangene (opp/ned luft) og fikk juling.
    Kansje det kunne vært ekstra turbulent siden eg var den siste som fikk fatt i bobla?
    Og sånn var det fra start (900moh) og helt opp til skybas (2000moh), 1100 høydemeter med juling. Følte meg veldig liten på tur oppover, men eg ville heller ikke ut av løftet. Men heldigvis er det ikke så ofte man har så sterk og urolig luft, det var også nesten helt vindstille i høyda på tur opp. Hadde bare 40 km/t da eg glei videre mot Torgeirkampen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *