Smart smartphone!

Mail fra  Rune Sørlie, for tiden på Rikssenteret i Vågå –

…Michael, en hyggelig ung sveitser som er på besøk klarte å miste smartphone sin når han tok et par wingovers etter Volestart. En liten aksjon ble iverksatt og et par timer senere var Michael gått ned fjellsiden og telefonen funnet.

Utstyr som ble brukt:
Yamaha MT-09 motorsykkel
en ekstra smartphone
en etrex gps

App’en Where’s my droid
SPACE
Det hører med til historien at både Michael sin telefon og den han lånte hadde lite strøm igjen. Michel hadde heldigvis installert app’en «Where’s my droid» på sin telefon. Han sendte forutbestemt melding til sin telefon og fikk korrdinatene i retur på sms. Så var det bare og tracke derfra. Når han mente han var nærme ringte han til seg selv og telefonen var lett og oppdage i bushen. Utrolig nok var telefonen uskadd. Vi briefet Michael om stien opp til Vole, men han klarte aldri å finne den veien ned. Han gikk likegodt innom Kiwi for å feire med en brus og så tilbake til senteret.

2015-igjenfunnet smartphone under VoleOm piloten: Sykler rundt og flyr med en Ozone ultralite. Håper flere får sjanen til å bli kjent med han på vei rundt om i Norge.

Det tar veldig lang tid med vedlegg her på senteret så jeg forsøker heller å videresende epost med bilde av landing area for smartphones.

Telefonen var smart nok til å lande en halv meter til siden for steinen til venstre i bildet.
space

flyhilsen fra rune

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *