2 tanker om “Ny multifunksjons Delorme inReach

 1. Ja, nå som SPOT’en har konka er dette svært interessant. Spent på om noen har erfaring med tidligere inReach- modeller.

 2. Hei, eg har brukt Delorme inReach, dvs den utan display for tilkopling til smarttelefon, i litt over eit år no.

  I starten var det ein del forbetringspotensial for nettsida for sporing, men denne har blitt litt betre i de siste, og no fungerer den også (nokså bra) på mobiltelefon (testa på Samsung S4 Active). Fleire andre småting er også blitt betre siste året.

  Prisane for tracking betalt per punkt er også redusert, slik at billegaste abonnement (Safety Plan) blir nokså prisgunstig ved sporadisk bruk (dvs utan å forhåndsbetale for fri bruk av tracking).

  Einaste ulempen så langt er at det er vanskeleg å halde oversikt over batteristatus. På siste tur var det ikkje varsel om lavt batteri før start, men den gjekk likevel tom etter halvannan time. Men det skal seiast at det var ca 15 minus i høgda den dagen. Og så viste det seg i ettertid at det var over eitt år sidan eg bytta batteri sist, så eg hadde vel meg sjølv å takke…

  Då eg kjøpte min inReach så var dette det einaste alternativet frå Delorme. Den fungerer fint uavhengig av smarttelefon (sende tre ulike standardmeldingar, tracking av/på, SOS), og med smarttelefon kan ein i tillegg skrive meldingar og lese svar som er sendt på SMS, samt sjå sporinga på kart, stille inn trackingfrekvens etc.

  Dei nye variantane er sikkert også fine, då kan ein bruke alle funksjonar heilt uavhengig av om det fortsatt er batteri på telefonen.

  Det beste med Delorme sine sporingsgreier er at det er mogleg å ha tovegs kommunikasjon, ein får bekrefta at meldingane er sendt, og det er dekning over heile verda. Ein del dyrare enn Spot, men ganske mykje betre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *