Lister oppdatert

Da er 100/150 km listene ajour etter siste rush av langturer . Oppdatering gjøres manuelt, glipp kan forekomme! Så langt har det gått bra men mengden data øker på…
Medlemmene må derfor holde personlig regnskap og gi beskjed hvis noe ikke stemmer.

2007.10.19.Gourdon--Arild Flatland-Frode Halse-Fredrik Gustafsson-1000Gourdon anno 2007 – Arild Flatland, Frode Halse og Fredrik Gustafsson

Antall 100 km + turer er nå oppe i 204. Arild Flatland fikk æren av å få sin første registrert som nr. 200. Dette var velfortjent, og på tide, Arild har vært med i PG-gamet lenge.

EDIT 09.06. – Arild Flatland opplyser meg at han dessverre var uheldig og brøt høydebegrensningen på sin 100 km+ tur. Dermed må den strykes på listene her, men Arild tar nok kjapt en ny, gyldig tur han!

4 tanker om “Lister oppdatert

  • Jeg bare ber om at 100 km + pilotene etterkontrollerer meg sånn av og til. Ville jo være dumt om jeg snøt noen for en tur!
   …men du Tom har jo så mange 100+ at det kanskje trengs en revisor? 🙂

 1. Hei Frode.
  Kan du hjelpe en gammal gubbe. Jeg klarer ikke å memorere akkurat hvor alle høyde begrensninglinjene går. Må vel kjøpe et instrument som viser dette. Har du noe forslag på et enkelt instrument. Har skikkelig dårlige relasjoner med all elektronikk, så det er viktig at det er enkelt. Får vel prøve å lære je au da vel . Huff, sukk. Men det er moro å fly på tur da.
  Tor Bjarne

  • Vanskelig å gi råd her, luftromskart kan fås i så mange instrumenter!

   Kombi-instrumentene fra Flytec og Brauniger har vært populære å legge inn luftromskart i, spesielt Flytec 6030.
   Mer avanserte kombi-instr. er c-pilot, xc-pilot og Oudi 3. Har ingen erfaring med disse, hør med f.eks konk. piloter som bruker dem mye.

   Mest populære rene GPS er nå utgåtte Garmin MAP 76.

   (..vi kan ta mer over tlf Tor Bjarne!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *