5 tanker om “Et redusert Rikssenter :-(

 1. Jeg synes du har satt feil overskrift på dette innlegget Frode. Dette er en gladsak! Arne med fler har gjort en formidabel jobb og gått mange runder for å få på plass en løsning for å i det hele tatt kunne åpne senteret.

  Forøvrig så har seksjonen tapt penger på Rikssenteret de siste årene. Det at senteret må drives på andre måter er dermed naturlig. Blant annet vil daglig leder trolig bli mindre slitsomt og jeg håper folk vil stille opp selv om det er kort varsel.

 2. Selvfølgelig er det en glede at Rikssenteret har en slags drift foran ingen drift.Kan likevel ikke fri meg fra å sammenligne med «gode gamle dager» da det meste på Rikssenteret var på stell. Derfor overskriften.

 3. Den såkalte «ekstremsportbygda» Vågå motarbeider oss ved å sette restriksjoner på driften. I andre enden bygger de et anlegg der folk kan hoppe rundt på sykkel og brett og tro at de driver med ekstremsport. Andre Villa sitt nivå vil 99,9% aldri begynne å nærme seg.

 4. gjør ingenting å sitte på en kjemikaliedo, kan jo kalle det for ekstremsportdelen av turen oppover:-) støtte opp om senteret betyr vel å dra oppover og fly, sånn at det genereres litt inntekter , og det er ihvertfall noe jeg håper å gjøre en del i år.
  håper at de klarer å beholde senteret i fremtiden, fint flysted er det.

 5. Går det ikke an å få fikset sanitæranlegget, noen tiltak må no vi som medlemmer kunne stille opp med. Husker da starten i Heidal skulle fikses, det ble jo samlet inn penger til det prosjektet. Prosjektet ble sånn halvferdig, men det ble til slutt stoppet fra NLF sin side. Men starten er alikavell så god som den ikke har vært på lang tid 🙂

  -Hva med og samle inn penger til og få fikset sanitæranlegget?
  -Er det noen som vet hvor «stor» jobb det er?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *