3 tanker om “En paragliderulykke oppsummeres

  1. Grundig og lærerik informasjon men publisering hele ett år etter ulykken. Mulig dette hindrer tilstrekkelig oppmerksomhet blant de som trenger informasjonen mest. I Norge tier man av respekt for den forulykkede. Hva med de nye som kommer inn i sporten? De nektes konkret informasjon!
    Joda, det arrangeres sikkerhetskvelder på klubbnivå. Men det blir for lite, for sent og for spesielt interesserte. Det er ikke de som er mest utsatt.

  2. Å spekulere rett etter en ulykke er I beste fall hensiktsløst, vi kan kun lære av grundige analyser med klare konklusjoner og de tar nødvendigvis tid å komme frem til. En feilaktig antatt årsak kan gjøre mer skade enn gavn, særlig for nybegynnere. Jeg sitter igjen med følelsen av at mange bare er nysgjerrige og noen til og med sensasjonslystne på sosiale medier og har ingen problemer med å forstå at de involverte opplever det som belastende.

  3. Det er selvfølgelig riktig,Tormod. Vil tro at kompromisset er det rette, igjen. Et problem er at man har berøringsangst og vegrer seg på både kortere og lengre sikt. Det går i glemmeboken. Behagelig men beklagelig. Spesielt når vi står overfor høysesong for det vi så nødig snakker om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *