VIDEO – Paragliding mistake | My longest 3 min flight

De fleste av oss har vel flydd ut med mer eller mindre alvorlig linetrøbbel. Dette er eksempel på både hvordan det kan takles, og hvordan ikke! Piloten nøyer seg med noen ganske forsiktige rykk i liner, men kunne ha gjort manøvrer som steiling eller totalkollaps for å løse problemet. Trolig ville han da løst ut floken (?), som ikke kunne vært veldig gjenstridig ettersom han ikke fant noen knute etter å ha landet.

Var det en line-over ville de nevnte manøvrene definitivt hjulpet!

3 tanker om “VIDEO – Paragliding mistake | My longest 3 min flight

  1. Stall e.l er ikke nødvendig, Så lite øre som denne kravatten medførte kan lett styres, så det tryggeste er etter min mening bare å fly ut og lande på vanlig måte.

    • Enig i det. Forholdsvis trygt og enkelt det han gjorde, men hvis han ville ha unngått å bøste og kunne fortsette å fly måtte han gått tøffere til verks.

      Jeg røk stabiloline ved starting en gang på en meget bra XC dag. Ville ta for lang tid å lande, reparere og restarte. Fløy derfor XC på drøye 5 mil med litt slapp vingetipp og stabiloline på slep! 🙂

  2. Det Beste ER å forebygge…det vil si, ikke starte hvis det ER problemer med linjer. En Av de fordeler med baklengstart ER at man ser på vingen og må alltid vurderes der og da om det ER ok med linjer… Hvis det ikke ER bra= ikke start 👌😂
    Det ER enkel 💥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *