2 tanker om “VIDEO – How to review a paraglider (Advance OMEGA XALPS 2)

  1. Må jo si med enig i det meste her. Selv om enkelte uttalelser er å sette ting på spissen hva gjelder vingen han tester. Det som kanskje forundrer meg mest er D-segmentet sin vidde. Jeg flyr en OXA2 sjøl. Jeg har aldri flydd en vinge med så mye ytelser og samtidig gir så stor trygghet/letthet å fly. For meg er OXA2 en perfekt vinge. Har aldri prøvd noe som kan måle seg med OXA2. Jeg jakter på flyfølelsen, opplevelsen av å mestre samtidig som det ligger en anelse av magi der som jeg prøver å temme.

    • Interessante erfaringer Lennart! Har flydd OXA1 to sesonger men det er nok en ganske så annerledes vinge. Har så langt bare flydd et par sløve turer med OXA2 i rolig luft. Gleder meg til å teste den ut i rå vårtermikk i Fr.rike om ei ukes tid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *