9 tanker om “VIDEO – getaway with IcePeak 7

  1. Holding i raiserne er ikke fyfy for meg og mange andre. Det spørs hvordan det holdes. Vinger kommer jo også med håndtak på raiserne for å styre. Følg med, følg med. Virkeligheten trenger ikke være kun deres egen…

  2. Det virker litt nervøst å holde i raiserene, jeg holder nemlig i dem selv hvis jeg blir ukomfortabel. Uvant for en HG pilot med bevegelsene.

  3. Greit å holde i raiserne for å hvile skuldrene og for å holde jevn skruing i termikk. Man får også en mer komfortabel følelse i selen. Å holde seg fast i raiserne blir noe helt annet. Hodet skal være på rett plass, med rett innhold. Da går det ann. Vet mange som «holder i raiserne» og mange er blant de beste i verden. På tide å stole på seg selv…

  4. Jeg liker å støtte meg på riserene, men uten et fast grep. Gir bedre balanse i selen.
    «Panikkgrep» i riserene derimot, er nok ikke så bra….

  5. Jeg så denne hendelsen under British Open i Ager. Det var jeg som pratet på radioen med han. Det var temmelig nervepirrende og han gjorde mange dristige valg som gjorde at han ikke hadde flere trygge alternativer igjen. Jeg skrudde meg opp på den første steinen han prøvde på, men jeg var høyere og fikk en god boble og kom meg videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *