VIDEO – Caught in Thunderstorm- Paragliding Columbia

Gammel video men interessant å se på igjen! Vanskelig å forstå at vingen ikke gikk i sekkeform, for han speeder jo ikke?

5 tanker om “VIDEO – Caught in Thunderstorm- Paragliding Columbia

  1. Dette likner på en nc i Lofthus for mange år siden. Vi var da flere som ble liggende på et lite hang litt innpå fjellet. Vingen hang ned i bakkant pga vann og vi måtte tømme instrumentene for vann etter regnskyllet. Kom mye rare lyder i instrumentet etter den turen. Jeg hadde ikke en tør flekk på kroppen da jeg landet. Den gangen var det ingen som tenkte på at vingen kunne gå i sekkeform pga regn. Ikke gjorde dem det heller.

    • Jeg har også sluppet uskadet unna situasjoner lik den du beskriver. Da vel og merke i «gamle dager» med mer robuste vinger. Nå blir jeg smånervøs bare det drypper litt på min vinge (OXA 2) med sideforhold 7.05. Men litt tåler den. Har hatt mindre regnskurer og flydd den tørr etterpå for så å fortsette turen.

  2. Flaks, tror jeg.
    Allviterne roper om stallfare året rundt, men dette «motbeviser» kanskje bevisene. Er selv veldig forsiktig med fuktighet og flyving, selv om jeg vet at vingene tåler litt. Var vel en veldig snill vinge dette. På Bangs har de falt ned med tørrere vinger.

  3. Litt morsomt at når han nærmer seg bakken flyr han med mye brems, så kommer kommentaren «drifting backwards». Mulig et hint om å slippe opp litt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *