6 tanker om “VIDEO – Alpine Hyperlapse

 1. Han bruker gyro-stabilisering på gopro, såkalt gimbal. Med fare for å virke bedrevitende.. syns nok bildene mister liv og blir videospillaktige med sitt mekaniske flyt. Hvor blir det av bevegelse, krenging og turbulens? Betegnende er at han speeder opp til dobbel hastighet litt utover i videoen, trolig fordi det blir for statisk. Allikevel veldig flott å slippe meningsløs virring!
  Det finnes andre måter å gjøre gode luftopptak fra pg, men det er ressurskrevende.

  • Pussig…….selvom du angivelig vet bedre får jeg fortsatt lyst til å fly når jeg ser videoen. For meg handler denne videoopplevelsen faktisk om andre ting enn hvordan bevegelse, krenging og turbulens formidles fra pilotsetet. Men bevares…….jeg vet vel kan hende ikke bedre…..

 2. Joda vi får lyst til å fly, både bedrevitere og andre. Beklager på det sterkeste at jeg bidro med noen ord om opptaksteknikk. Det skal ikke gjenta seg. Derimot kommer en video i løpet av kort tid som illustrerer poengene mine.
  Kanskje får man lyst til å fly, hvem vet?

 3. Vil legge til; pg-miljøet består av mange folk med kunnskap og erfaringer. Kan man tenke seg at flere bidrar med kunnskap og synspunkter?
  Ingeniører, datafolk, metereologer, flyvere. Eller fotografer som meg selv. Nei?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *