5 tanker om “VIDEO – A Close Shave

  1. Hadde samme opplevelse på siste tur fra Balb til Ringebu i høst. Var artig å erfare hvor lite høyde man trenger fra Kråbøl til Tretten for å komme opp igjen..

    • Skal man melke marginene slik som i denne videoen bør man ha masse erfaring. Hvis ikke går det fort galt! Og er det noe vi har mye av Svein så er det erfaring. 😉 På den andre side, for å få nyttig erfaring må man være villig til å prøve og feile, så her må man finne en ok balanse mellom å sjanse og la vær. Gjøre gode konsekvensanalyser.

  2. Konsekvensanalyser tar jeg som regel etterhvert og litt i forveien i god høyde. Forholdene den dagen var veldig rolige uten turbulenser, så jeg antok at jeg slapp minirotorer og anna skit ned lia mot Tretten. Begynner å like ruta langs elva oppover og blir nok å fly den noen ganger fra April og utover 😉

    Gleder meg til mer selververvet erfaring 😉

  3. Dyktig å villig til å prøve 😀 Det så ut som du vurderte å lande langt oppi åpningen på 750m i starten. Spennende at du fløy over trærne og gratulerer med å treffe midt i blink på termikken over gården. Iskald type, du Frode Halse. Jeg hadde nok titta opp på vingen når du fikk innklapp? på 1200m. Du bare fortsatt å se ned. Enten var det filminga eller så har du så mye erfaring, at du føler alt. Ganske imponerende uansett. 2,6k fra 650, er jo utrolig.

    • At jeg filmet hele tida var et uhell, trodde kamera ble slått av rett etter start av videoen. Tenkte derfor ikke «opptak» da innklappene kom i rask rekkefølge og på begge sider. Tok dem på refleks. Behøvde ikke se opp, gjør sjelden det. Lyd og bevegelse forteller meg hva som skjer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *