SOSIAL STATUS
Født 1977 ved Aker sykehus i Oslo. Bodde i Oslo til jeg var 12 år da jeg flyttet til trøndelag. Bor nå på Byåsen i Trondheim sammen med hunden min Leo.
Jeg jobber på et barne-og ungdoms hjem ved Hommelvik, og er single med stor S :-) og jeg er medlem i Nidaros Luftsportsklubb der jeg er instruktør og sitter i styret.


YRKE     
Jobber ved Villa Vika, som er en Barne og ungdoms institusjon. Men planen er at jeg skal begynne på Ingeniør utdanning ved neste skoleår. Har studert ved NTNU i en del år, men det har liksom ikke blitt til noe. Men nå skal jeg ta meg sammen for å bli ferdig med utdannelse og endelig bli stor!


FRITIDSINTERESSER     
Flyging selfølgelig!! Var veldig interessert i mye inntil PG`n kom inn i mitt liv. Etter det har det vel bare dreid seg om det!
Men jeg kan ellers nevne motocross som jeg er så heldig og ha som en del av jobben min. Hunden min Leo, trening og friluftsliv. Er mye i skogen med Leo.


INNFALLSVINKEL TIL PARAGLIDING
Har bestandig vært fascinert av flyging. Kom inn på flyger skole i 1998, men pga masse kluss så ble det ikke noe av. Ca samme året så jeg noen pg´er fly på Meråker. Da sa jeg til meg selv at DET skulle jeg begynne med som et lite plaster på såret. Men så gikk det 5-6 år før jeg begynte med det. En STOR tabbe! Men nå er jeg i gang heldigvis!

 
MERITTER
Er jo såpass ny enda, så jeg har vel ikke så lang meritt liste. Men jeg har rukket å fly langt da (111 km).
Jeg SATer som en gud og har blitt instruktør (disp fra 2 års regelen) Tar innklapp på begge sider,flink til å lande og er absolutt best på å dra ører! :-)


FORETREKKER Å FLY MED
Jeg flyr med min høyt elskede Advance Sigma 6 som er en DHV2 vinge
Woody Valley X-Over2 seletøy
Icaro Skyrunner hjelm med visir
Garmin 60CS GPS
Brauniger vario
Kenwood radio


Bakgrunnsfoto: Knut-Harald over Blåhø med Advance Sigma 6.
(Begge foto ©Frode Halse)


 
           
                                                                               

                                                                                               (Revidert 09.12.2005)
 


 

Startside  Hvem er over ?  Klubben   Artikler  Fotogalleriet   Linker    Værdata   Gjestebok  Info in english

2005©Frode Halse
URL: http://www.fridistanse.no