SOSIAL STATUS
Født 1974. Oppvokst og bor i Skrautvål i Valdres. Samboer med Anne Katrine Flottorp som også iblant tar seg en tur i pgen. Medlem i OPK og Valdres hpgk.

YRKE
Flymekaniker på Gardermoen.

FRITIDSINTERESSER
I tillegg til pg prøver jeg å komme igang med kite.

INNFALLSVINKEL TIL PARAGLIDING
Så en trønder fly pg i trøndelag i 2000. Etter å ha sett den ene turen meldte jeg meg på kurs i Hemsedal. Fotball ble lagt til siden til fordel for pg.

MERITTER
Internasjonalt har jeg et par bra plasseringer fra konkurranser i Mexico og en 4. plass i NM/Nordisk i portugal 2003. Ellers har det vært mye "listefyll". I Norge fikk jeg gleden av å dele en 1. plass med Øystein W under Milslukeren 2003.

FORETREKKER Å FLY MED
UP trango 2 har plutselig kommet inn i mitt liv. Til nå trives vi veldig godt sammen. Har tidligere vært forelsket i: Gin Zoom, FB Hornett SP, FP Spirit og Edel Confidence. Korterll sele har jeg vært fortrolig med siden 2003. Å gå fra Garmin 12 til Compeo instrumentet var en stor og flott revolusjon for meg.

Alle foto: Gunnar Sæbu i Governor Valdares, Brasil
(©Jeff  Huey)


 

 

 

 

 

 

  

(Revidert 20.09.2006 )

 

 

Startside  Klubben  Medlemmer  100 km turer  Pionerflyving  5 Lengste XC  Idé  Artikler  Fotogalleriet   Linker    Værdata   Gjestebok  Info in english

2006©Frode Halse
URL: http://www.fridistanse.no