Knalldag fra Bismo, 100 km+ i fleng og NR!

2017-07-14-Pål-Tore-Sveen---ny-norsk-rekordIgjen har Bismo stadfestet sin posisjon som førsteklasses XC-sted. Vi husker Superlørdag fra Bismo i 1993 med 8 piloter over gjeldende norgesrekord. I dag fløy Pål Tore Sveen 248,9 km, noe som (med forbehold om godkjennelse) er ny norsk fridistanserekord med PG.

I tillegg ble det flydd 8 (?) 100 km+ og satt perser over en lav sko.

VI GRATULERER PÅL TORE SPESIELT!

At han var fattige kilometeren fra å innkassere OHPGK Hederstegn Fridistanse på kr 25.000.00 var jo «litt uflaks» da!

Pål Tore har med dette også selvsagt satt flystedsrekord for Bismo.

FOTO: Lang haik tilbake til Norge/Vågå for Pål Tore. Men hva betyr vel det?

2017-07-14-Dagfinn-Graneng-Frode-Halse--Lars-GjeltenJeg hadde fornøyelsen av å plukke opp to av de nye 100km+ pilotene: den yngste, Dagfinn Graneng (venstre), og den som har strevd lengst (?) for de 100, nemlig Lars Gjelten (høyre).

flightlog.no – 2017-07-14 -XC

Lister over 100 km+ turer og 100 km+ Medlemmer vil snarlig bli oppdatert.

2 tanker om “Knalldag fra Bismo, 100 km+ i fleng og NR!

  1. Gratulerer til Pål Tore, Lars og ikke minst Dagfinn. Pål Tore er jo nesten legenden, og Lars har jo blitt Allrounderen som også kan være i teten i alle grener. At unge Dagfinn, ypper seg blant de beste og er så god, viser jo at alle som ung, gir av seg selv og deler sine erfaringer. Erfarne piloter deler sine kunnskaper og mange yngre, som er på vei opp, tar til seg det beste av hver enkelt. Dagfinn er jo selfølgelig ikke et produkt av et godt opparbeidet system, men det hjelper. Han er jo en gluping som er kjempegod på å finne termikk og utnytte hvert løft. Noe må ligge genene også. Håper jeg får æren av å fly med disse 3 svært gode pilotene igjen. Inspirasjon til tusen. Og for meg, som elsker Norge, er jo norskeflyging det som betyr noe. Vanskelig, utfordrende, vikingfølelsen og stoltheten. GRATULERER TIL ALLE 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *