6 tanker om “Hvilken vinge passer meg?

  1. Jeg opplever at Photon har like gode og bedre ytelser enn originale Zeno. Den føles også tryggere enn Delta 4. Photon kommuniserer godt, men på en mer positiv måte enn Delta 4. Jeg opplever også at jeg ikke sitter og ser opp på vingen så mye som med Delta 4 og det er jo et godt tegn? 🙂 Jeg vil ikke fremme Photon foran noen andre merker, men jeg tror Ozone-teamet har gjort en bemerkelsesverdig god jobb her. Jeg har sagt til meg selv at «Endelig kom vingen som oppfører seg og har de ytelsene som jeg vil og vil ha». Jeg har fulgt utviklingen tett i alle år. Tror nok det kommer bedre toliner senere, men føler at jeg er fornøyd nå. Det er min tredje toliner og det er toliner jeg vil ha. Om man må sjekke trimmen oftere enn med trelinere, så får det bare bli slik. Les gjerne andres meninger på gamle Paragliding Forum 🙂
    https://www.paraglidingforum.com/viewtopic.php?p=p659119#p659119

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *