RETRO – Norefjell

Headerbilde akkurat nå er fra Norefjell i 2002! På den tida var vi var en gjeng som pleide å fly der i midten av Mars. Var ofte fin termikk da fra granskauen, men nokså lav skybas. Pilot som starter er Knut Rovang.

5 tanker om “RETRO – Norefjell

  • Hei Javier!
   Vingen er en Omega 5 i den spreke fargekombinasjonen «Tiger», altså orange med svart leading edge. Jeg hadde den i mer vanlige hvit, med blå leading edge. Obs de individuelle celleåpningene, et prinsipp man ikke finner mye av nå lenger.

 1. hvordan var det før – var det som nå i dag med mest godt voksne menn som dyrket hobbyen over tid? eller var det mer jevnt fordelt mellom gamle og unge på den tiden der?

  • Gjennomsnittsalderen på pilotene var naturlig nok lav de første årene, ingen hadde rukket å bli gamle i den nye sporten! Jeg var 36 år da jeg begynte og blant de eldre da.

   I dag er nok gj.snittsalderen mye høyere, mye pga gubber som meg som ikke vil gi seg men fortsetter å fly!

   Svaret er derfor at du nok finner et større spenn i alder blant pilotene i dag.

 2. Jeg var 30 år da jeg begynte å fly i -90. Husker det var en som fylte 50 år på samme kurset. Han hadde med 4 sønner på kurset. Tro vi var 12 stk. Fikk en NM vinner ut av det kurset bl.a. Tror vi er bare 2 aktive igjen fra-90 kurset der Ove Røv var instruktør, men det er ikke så verst uttelling likevel 😂👼😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *