HEADER – hva er meningen?

Årets første foto-header er ved første øyekast barnslig men har også en dypere mening, i alle fall for meg! Hva tenker jeg på da mon tro? Kom med forslag under «Skriv en kommentar».

EDIT 02.01: Mine tanker om headeren ligger nå sammen med kommentarene.

8 tanker om “HEADER – hva er meningen?

 1. Kanskje du tenker på boken «Le petit Prince», om en liten gutt fra en fjern planet. Tilfeldigvis lander han på jorden og konstaterer at det kan være ganske øde her.

 2. Snart kommer til å bli forbudt å fly i hele Norge med så mange lov og regler(CTR, TMA, høydebegrensinger osv)…. Og det eneste måte for å få fly skal være i en UFO, akkurat som vedkommende. Er det det?

 3. Her og nå er det solinnstråling og forhold for termikk, men lengre unna er det mørke skyer å se (på distanse….) Og det er vesenet i ufoen som skaper utrygghet. Han kommer fra en lite vennligsinnet planet. Fornavnet hans er Avi……

 4. Liker tanken din om den lille prinsen, Christofer. En nydelig bok skrevet av en som elsket å fly. Men det er nok ikke det vår venn har i tankene…..

 5. Mange interessante teorier, takk for dem. Minner meg om dikttolking på skolen der teoriene kunne sprike ganske mye.

  En viss fellesnevner på denne tråden er vel likevel usikkerheten som UFOen skaper.

  MIN TANKE – Enhver flytur har en iboende risiko. Det holder derfor ikke bare å ønske hverandre lykke til, eller «Godt Nytt Flyår». Tenke positivt. Man må også fokusere på sikkerhet, fly smart. Forsøke å unngå at farlige, høyst uventede situasjoner får oppstår.

  UFOen som sniker seg inn fra sida er for meg begynnelsen på året, et symbol for det uventede som kommer!
  .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *