Gréolières vinter 2017 – 8 – på Cheiron

vår13

Var sugen på å dra til St. Andre i dag men etter å ha konsultert min lokale kontakt Douglas Mullin stod kontra-argumentene i kø! For sterk NV vind, inversjon tidlig synlig i form av meget lave skyer, snø opp til start fra 1200 m, meldt tilskyende med nedbør…

Ble fjelltur på Cheiron. Gikk greit opp til 800 m starten, altså starten med 800 m høydeforskjell ned til Gréolières. Her begynte NV vinden å bli uhyggelig sterk. Jeg ble frarådet å fortsette av en som kom ned fra øverste toppen. Et godt råd tatt i betraktning at jeg nettopp hadde spjæra softshelljakken og ikke var så vindtett som jeg burde. Snø i lufta og bikkjekaldt nemlig.

Fant meg ly i en furuskog og spiste lunsj mens jeg fikk med meg innspurten på VM 5-mila i Lahti direkte på mobilen.
Fin tur!

Bruker Car Thrawler for å finne billigste leiebil-alternativ, og ender opp med forskjellige vinnere. Denne gangen var forskjellen stor fra topp til bunn. For en Ford Focus i 10 døgn krevde Europcar drøye kr 3000 mens samme bil gikk for kr 1950 hos Hertz. Det ble selvsagt Hertz. Og ettersom de der ikke kunne stille med bestilt Focus fikk jeg en ny Renault Scenic for samme pris. Et kupp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *