Gréolières vinter 2017 – 5 – Colmiane

vår13
Også i dag for sterk NV vind, dro derfor nordøstover for å prøve ut Colmiane som skulle ha roligere vindforhold. Bilnavigasjonen ga meg ei rute via Coursegoul på knappe to timer (tok halvannen…) gjennom meget trange landsbygater. Ville ikke klart å skvise meg gjennom med min litt bredere Caravelle.

Har utrolig nok ikke vært i Colmiane før så litt leting måtte til før starter og landing var identifisert.

Kom bare halvveis opp til den øvre starten før økende snødybde ble for drøyt for sommerdekkene mine. Når dalvinden i tillegg var på grensen var det likeså greit å gi seg.

20170302_161802-PSPå veien hjem var det ok at jeg ikke var en halvtime tidligere ute, kunne fått steinblokker i hodet! På fotoet har de ryddet unna nok til at trafikken kan passere.

Vel hjemme stod jeg musestille på terrassen da ei «big mama» (ca 250 kg) på 30 meters hold ruslet forbi inne i skogen. Ekstra svær var hun, villsvinet, fordi hun ifølge vertinna skal føde om en måneds tid.

Med andre ord en spennende dag. Farlig i lufta, sier man? For noe tøv, det er på bakken det er farlig! 

I morgen kommer flyværet, trur eg..

EDIT: Skrev Lachens istedet or Colmiane, nå er det rettet opp. Kanskje fordi jeg først tenkte å dra dit?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *