Gréolières høst 2017 – 3 – fjelltur

Helt urimelig sterk NV vind over hele fjøla, ikke flybart. Men, sol og varmt så ingen grunn til å sitte og sture!

ikon-høst 2017Tok en tur opp i fjellet over Gréolières. Treffer hyggelige, omsorgsfulle folk på disse turene. Som en vinter da en fyr anbefalte meg å snu før toppen pga farlig vind. Og som i dag, da en ungdom ble bekymret da jeg traff han på oppovertur kl 16. Han trodde jeg skulle ta ei rute som ikke var mulig å fullføre før mørket kom. Kunne berolige ham med at jeg bare var ute på en kortere variant, en totimers kosetur.

Ble spennende da jeg kom rundt en sving på stia og plutselig hadde en liten villsvinunge bare 10 meter foran meg! Stoppet opp og lot den få et godt forsprang på stien før jeg la meg på en kurs ut i terrenget i vid bue rundt. Speidet hele tiden etter mor villsvin, ville for alt i verden ikke komme mellom henne og den lille. Lettet da jeg var kommet meg langt unna ungen og i sikkerhet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *