Greolieres høst 2015 – 2

ikon-høst 2015-Lite publikumsvennlig behandling når man mister flybagasje. Etter noe leting fant jeg link til nettsida der jeg kunne følge min saks utvikling.  ..trodde jeg da! Problemet var elendig oppdatering. Fra bagasjen blir funnet til du ser det på nettet kan det gå en dag eller to. Bagasjen er ifølge systemet ikke «funnet» før den omsider befinner seg på destinasjonen! Det fant jeg ut da jeg pr telefon tok kontakt med Norwegian i Norge. Mens nettsida opplyste at letingen fortsatte, var PG-sekken min i realiteten på vei til Nice! Den er lovet levert meg mellom kl 19 og 22 i kveld, så tross to tapte flydager ble det vel en slags happy ending.

Fjelltur også i dag, nå opp på Cheiron over Greolieres. Passerte fjellparti der klatrere var i sving. Gutta var nok ikke eksperter akkurat, det gikk trått i det som så ut som en femmer/sekser vegg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *