Greolieres høst 2013 – 9 – fjelltur og oppsummering

høst7
Anså den meldte nordvest-vinden som urimelig sterk for flyging  både i Greolieres, på Col de Bleine og i St.Andre. Tok derfor heller en fjelltur opp på toppen av Mtg. de Cheiron. Tykt skylag kom rullende inn fra kysten men over det koste jeg meg i sola! Var nesten for galt å tilslutt måtte gå ned i suppa.
2013-09-26-på toppen av Mtg. de Cheiron-foto Frode Halse-1200FOTO: Skydekket snek seg også på innsida av Cheiron. Sørvendt side er til høyre.

Hjemreise i morgen. Så hvordan gikk det? Av 9 disponible dager var alle unntatt den første flybare. Jeg sa nei takk til 3 dager av sikkerhets-årsaker. Av de 5 jeg fløy fikk jeg 4 flotte termikk/XC-dager som ble utnyttet brukbart. Den femte var også en bra dag, jeg startet bare fra feil sted. Derfor: meget godt fornøyd!

5 tanker om “Greolieres høst 2013 – 9 – fjelltur og oppsummering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *