fridistanse.no ønsker..

..alle lesere GOD JUL, en avstressende romjul, og etter hvert et GODT NYTT ÅR!

Joda, fridistanse.no henger ved årsskiftet fremdeles med i en medieverden totalt annerledes enn ved oppstart for 15 og et halvt år siden. Det er langt mellom de private hjemmesidene nå, Facebook og blogger har tatt over.

Skulle jeg ha noe ytterlige ønske måtte det være mer respons på stoff som legges ut her. Kommentarfeltet er til for å brukes! 😉

8 tanker om “fridistanse.no ønsker..

 1. Hei Frode!
  Fridistanse er alltid en referanseside for meg når det kommer til pg-stoff. Og jobben du gjør ift. distanseturer, km-klubber, mv. er uvurderlig. Takk for at du fortsatt står på, jeg setter i hvertfall stor pris på det. Er dessverre ikke flink nok til å gi uttrykk for det.
  Et riktig godt nytt 2018 ønskes deg og Fridistanse.no ?.
  Mange hilsner fra
  Toralf Tronstad

 2. Jeg har som oftest vært innom daglig siden lenge før jeg satte mine ben i en PG, jeg og mange andre setter stor pris på Fridistanse.no. Kanskje du kan legge til en besøksteller eller noe sånn at du ser trafikken.

  • Så fint Tormod! WP har jo funksjon for statistikker over f.eks besøk. Tidligere, før FB, lå daglig besøkstall på 3-400 med topper opp i 600. Nå er nok tallet jevnt over rundt 200. Ei stund siden jeg fikk sjekket det sist, har litt tekniske problemer som forhindrer det. Får det nok fikset slik at jeg kan oppgi ferske tall! 🙂

 3. Midt i FB æra er det vanskelig for alle å få nok besøk.
  For meg er Fridistanse den beste Pg-siden etter Paragliding Forum.
  Stå på og fortsett med den gode jobben du gjør!
  Godt Nytt flyår!!

  Mauro

  • Takk skal du ha Mauro. Å konkurrere med FB er ikke mulig. I alle fall ikke innen det stoff man finner der. Jeg prøver å legge ut ting man ikke finner på FB, men kan ikke unngå å dilte etter FB når viktige ting skjer der. F.eks publisering av nye fine videoer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *