Fire lange fra Espesetra i Heidal

Espesetra var trolig beste XC-utgangspunkt i dag, hvis man startet i tide! Mange ble nemlig stående igjen i bakvinden som kom. De som kom seg avgårde fikk en meget kald opplevelse, lave temperaturer.

Lengst kom Øyvind Bratberg, landing i Brumunddal hjemme hos Stein-Are Skogeng og ca 130 km.

Dernest kom Erik Skarbøvik med ca 108 km og sin første 100+.

Arne Kristian Boiesen og Mikael Ulstrup hadde deklarert et mål 101,5 km avgårde ved Næra-vannet og klarte det ganske akkurat med landing rundt 102 km.

Gutta spiser velfortjent middag på Moelv akkurat nå (20:00) så det drøyer med logging.

Flightlog – 2014-05-04 – XC 

7 tanker om “Fire lange fra Espesetra i Heidal

  1. Flott å se Øyvind og Mikael i hard kamp med rufsete termikk. Mauro Ripi og Markus Hansen kom seg avgårde i et lite vindu. Synd vinden ikke snudd inn til vår fordel. Endel PG piloter og HG piloter sto igjen på start. Et par HG piloter fikk skliturer til landing. Espesetra er lunefull, men super når den funker 😉

    • Jepp, ikke minst HG-piloter er jo fæle til å vente, noe Vegar mht NC Hjartdal gir dem på pukkelen for i FB i dag. Kan bli for mye av det gode!

  2. Jeg husker godt video’en i fjor fra Espesetra og Stein Are som kjempet mot rufsen opp til skybas (det var noe jeg tenkte på under min egen flyging i vårtermikken) det er surt når bakvinden ødelegger for en ellers fin dag. gleder meg til fortsettelsen i NC for HG og PG!!

  3. har blitt flydd utrolig mange fine turer i norge denne påsken, må jo være verdens vakreste flysted, når været samarbeider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *