Farlig turbulens fra helikoptere

– Jag såg helikoptrarna komma och tyckte att de nog var något nära, men tänkte att det inte var någon fara. De passerade och jag kände först ingenting. Men det tar lite tid för turbulensen att komma, och då slog min skärm ihop sig totalt. Jag tänkte: ”Detta går åt helvete”, säger han, när Ystads Allehanda hälsar på hemma i Klamby utanför Sjöbo ett par dagar efter incidenten.

Helikoptrar flög för nära skärmflygare

1 tanke om “Farlig turbulens fra helikoptere

  1. Been there, done that.
    Mange «kloke hoder» mente at helikopteret ikke var grunnen til at jeg gikk i bakken. Andre mente at det er fullt mulig at downforcen fra kopteret som blandet seg i bobla jeg skrudde godt kunne være grunnen til at helvete ble trekt opp fra det indre og rundt vingen min.
    Vel, jeg ønsker kun min verste fiende samme opplevelsen. Bakken var hard, for å si det slik…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *