Fantastiske juni!

1 over 300 km
2 over 200 km
4 over 150 km
40 over 100 km

En så resultatmessig rå fridistansemåned har vi aldri hatt, og det kan bli lenge (om noen gang?) til vi ser noe tilsvarende.

Arne Kristian Boiesen

Mest oppmerksomhet fikk selvfølgelig den tidligere omtalte norges/nordisk-rekord-turen til Arne Kristian Boiesen342,9 km. En meget sterk prestasjon, muliggjort av klaff og enorm dyktighet.

(Alle norske fridistanserekorder HG/PG)

Nevnes bør Stein-Are Skogeng sin første over 200 km etter lang og tro tjeneste – «…Ny pers…er akkurat 30 år siden jeg tok pg-kurs i Tromsø, det ble en slags jubileums-tur om man kan tenke sånt, tunglært hvertfall…»

Blant 150 km + er Ingar Bruheim, nytt medlem (43.) i 150 km Klubben. Gratulerer!

Man kan lett bli blendet av månedens aller lengste fridistanser. La oss derfor ikke glemme den imponerende innsatsen til de som i juni fløy sin første 100 km+ , nemlig Ole-Jørgen Knoll, Vanja Eggesvik, Eirik Bjerkebæk, Jarle Hettland, Eilif Rosnæs, Øyvind Boiesen, Sondre Naper og Svein Harald Hansson.
Også her finner vi en som får betalt for langvarig innsats. Svein Harald Hansson: «…Jadda!!! Kul tur og måtte jobbe for den. Lavt i Tisleidalen og inni Torpa. Hørte banjomusikken, men kom meg heldigvis videre. Første over 100km. Tok bare 20 år….»

Vi gratulerer, og ønsker disse 8 velkommen i «det gode selskap»!

Alle lister her er nå oppdaterte pr i dag.

2 tanker om “Fantastiske juni!

 1. Igjen gratulerer til A-K Boiesen for en mega-prestasjon.

  For meg var herlig å endelig bikke 20 mil. Jeg vet ikke om jeg får oppleve det flere ganger, ihvertfall var det et fint 30-års jubileum for meg privat🫡😁
  Og for de som lurer, det var magisk først og bikke ny pers(157km) i lufta litt forbi Dovre.
  Jeg tenkte da også i lufta om jeg kom til å klare 200 km, især etter jeg passerte 185 km. Alt var igjengrodd, men jeg lå megahøyt under en stor sky som det peip litt under. Det gjorde susen på glien siste stykke, bare jeg ikke fikk mye motvind nedi dalen da.
  Kneip godt igjen alle sluser, og gjorde meg skikkelig strømlinjeformet på ca.197 km.

  Det var spennende, men det gikk, landet mot nord på et stort jorde. Prata med bonden ca. 10 min etter eg hadde landet, ha sa att av og til att det hendte det landet pg i ny og ne. Og det som var stas att han tilbydd meg og sitte på til Hjerkinn, for han å fruen skulle dit, tommel opp👍

 2. En fantastisk måned for mange heldige og dyktige.
  Gratulerer til alle.
  Selv var jeg ikke på rett plass til rett tid, men nå starter ferien.
  Husk å være greie med hverandre 🤣😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *