Sakset fra KKPGs infoside:
Egen Distanseliga for Fri Distanse
Vår tidliger meddelelse om at resultatet fra spørreundersøkelsen om Distanseliga'n resulterer i ingen forandringer gjøres nå om, etter anbefaling fra Styret. Det blir allikevel egen konkurranse for Fri Distanse. Denne vil bli administrert av Frode Halse. Alle som vil delta må derfor sende en mail om dette til ham nimbus@lways.online.no 
Dermed vil fridistanseturer som rapporteres i Loggboka automatisk også bli rapportert mot denne liga'n. Det er helt i orden å være påmeldt i både den ordinære Distanseliga'n og Fridistanse Liga'n. Alle gyldige turer fløyet tidliger i år vil komme med. Fridistanse Liga'n vil ikke gi poeng i Norgesrankingen. Implementeringen av den nye liga'n i Loggboka vil ta noen dager.
2003-05-12 18:58 Tor-Erik Stranna

Info fra administrator lagt ut på diverse nettsider:
FRIDISTANSE LIGAEN 2003
PG
Så er vi i gang med Fridistanse Ligaen 2003 PG (FDL 2003 PG) der bare fridistanse turer gjelder! Jeg skal være administrator, dvs ta imot påmeldinger fra deltakerne pr e-mail (nimbus@lways.online.no) og godkjenne turene. Kravene til deltakelse (minimum PP4) og godkjenning av turene vil være de samme som i Distanseligaen (DL). Du logger på vanlig måte turene dine i Loggboka hvorfra jeg godkjenner dem for FDL.
FDL 2003 avsluttes 30. september.  1. oktober starter neste sesongs FDL.
FDL gir ikke poeng til Norgesrankingen slik DL gjør.  

Pga at vi kom så seint i gang med årets FDL blir det for turer fløyet tidligere i år gitt fritak fra regelen om at turene må være logget innen 14 dager etter at de er fløyet.
Men OBS: Dette fritaket gjelder bare ut mai måned!

Vil være takknemlig hvis piloter som er med i FDL er rause med referanser (navn på vitner, stedsbeskrivelser, tidspunkter...) når de logger fridistanse turer som ikke er dokumentert med tracklogg. Det blir litt spinkel dokumentasjon med bare koordinatene for start og landing!

Du finner lista for FDL 2003 PG her: http://no.flightlog.org/fl.html?l&l=2&a=56&comp_id=11

Frode HalseStartside  Klubben  Medlemmer  100 km turer  Pionerflyving  5 Lengste XC  Idé  Artikler  Fotogalleriet   Linker    Værdata   Gjestebok  Info in english

2006©Frode Halse
URL: http://www.fridistanse.no