2023 – Høst i Gréolières – 13 – den råeste flyturen

Da er det avreise tidlig i morgen. Grått og regn i dag så rikelig med innetid til å oppsummere.

Fløy 9 av 13 dager, kunne flydd 11. Det ble 24 timer totalt. Også det tallet kunne vært høyere men man blir jo på et tidspunkt mett! Men hvilken tur gjorde mest inntrykk?

Tracklogg for Sondre Naper (rød), Petter Lalic (blå) og Frode Halse (oransje).

Kjør animasjon av turene HER!

Råeste tur ble St. Andre – Dormillouse T/R. Ruta vi fløy er den vanligste varianten. Headsettet mitt var dessverre uten strøm så jeg mistet nyttig radiokontakt med de andre. Det førte til at vi for det meste ble flyvende hver for oss.

Petter og Sondre først ut, jeg startet 51 minutter seinere. Ville ha sterkere/enkle forhold å skru opp på for å spare krefter.

Sondre fløy meget raskt og effektivt, opparbeidet etter hvert et solid forsprang på oss andre. Jeg kom i brukbar fart bakfra, og var i hælene på Petter ved vendepunkt Dormillouse. Så «snubler» Sondre halvveis ut i returen og må lande. Han er heldig og får kjapp haik tilbake.

Petter og meg kommer ganske på likt tilbake til St. Andre. Petter tar det vanlige sørlige vendepunktet Pic de la Chamatte og får full uttelling. Jeg sløyfer det, liker ikke den sterke NV vinden, og lander også av samme grunn på et mer gunstig sted turbulensmessig enn hovedlanding. Er jeg blitt for forsiktig på mine gamle dager? 🙂

**********************************

Er alt i alt meget fornøyd med denne Greo-ferien, ikke minst pga ei hel ukes hyggelig selskap med Petter og Sondre .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *