6 tanker om “100,1 km fra Hjartdal!

  1. Ikke for å være vrang,men når du ligger i 2600m ca og høydebegrensningen er 1676m og man flyr kilometervis er i hvertfall ikke jeg imponert.Da syns jeg det står mere respekt av Tom sin tur som er deklarert på 105km uvås i hjartdal til Tvedestrand i går,som ble fløyet innenfor regelverket vi forholder oss til.Kommer nok på loggen etter hvert.

    Mvh Cato Bakken

  2. Hvis det er som du sier Cato var jeg for raskt ute gitt! Regner jo ikke med at piloter som logger skyter seg selv i foten…

    I dokumentasjonskrav til 100/150 km Klubben står: «Hvis turen ikke innmeldes og godkjennes i FDL eller DL kan tracklogg av den sendes til meg ( 100km@online.no ) slik at jeg kan vurdere om den er innenfor gjeldende regelverk og kvalifiserer til medlemskap.»

    Da får anerkjennelse av denne turen som en 100 km+ tur stå i bero til piloten eventuelt har fått den godkjent i DL/FDL, eller sender den til meg for godkjennelse.

    • Nei, jeg har sjekket denne turen og den ser ut til å være ok. Trackloggen går innom TIZ Notodden i det nordre hjørnet men pga NC HG i Hjartdal denne dagen var det gitt tillatelse til å fly for PG/HG i deler av TIZen. Inklusive der Robert var innom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *